top of page
118012_118583.jpg

STORT TACK TILL ALLA VÅRA VÄNNER!

Det är många vi måste tacka, utan vars stöd Romele Disc Golf Arena inte kunnat bli verklighet.

 

Våra partners gör, genom olika stöd, resurser och andra samarbetsformer, det möjligt för oss att såväl investera i våra banor, men ger oss även ovärderliga lärdomar inför framtiden.

När blir även ditt företag eller förening en av Romeles Vänner?

ROMELES VÄNNER:

Att bli en av Romeles Vänner kan ske på många olika sätt.

För företag finns möjligheten att genom ett ekonomiskt stöd till Spinndisc FK, erhålla såväl associationsrätt till Funkisarenan (för att kommunicera företagets initiativ inom socialt ansvar), tydlig exponering på banan och i övrig kommunikation, samt få möjlighet att använda banan för både kund-/personalevents och företagshälsovård.

 

För er som förening finns att ingå olika typer av samarbeten, där vi genom ömsesidigt erfarenhetsutbyte ger varandra lärdomar och aktivitetsmöjligheter.

 

Vi vill även lyfta de fonder som genom sina bidrag till Spinndisc FK varit med att finansiera banbygget på olika sätt

För mer information – kontakta gärna Christopher Overton på christopher@signaturediscgolf.com 

Allmänna Arvsfonden går in med med 2,4 miljoner kronor och är projektets största finansiär (motsvarande 70% av anläggningsbudgeten). Det är det största enskilda offentliga bidrag någonsin till ett discgolfprojekt i Sverige.

Så här skrev Arvsfonden i sin motivering:

"Projektet syftar till att anlägga en frisbeegolfanläggning som är attraktiv för alla spelare. Det ska finnas särskilda banor för barn i de lägre åldrarna, nybörjare och för mer avancerade spelare. Svenska Discgolfförbundet är samarbetspart i projektet och har nyligen beslutat att discgolf ska bli en parasport, Spinndiscs satsning blir ett pilotprojekt för den satsningen."

Vill du veta mer om hur din förening kan få hjälp med finansiering av ett projekt? Hör av dig till oss så kan vi berätta hur vi gjorde. På Allmäna Arvsfondens hemsida kan du dessutom testa om er idé kan få pengar.

gtg.jpg

GTG Nordic

Ett stort tack till GTG Nordic som med såväl engagemang i projektet som ekonomiskt stöd, sått mångdubbla fröer så att banan kan växa sig stark i framtiden!

 

GTG har sedan länge arbetat med ett strukturerat miljöarbete, men bidrar nu även till en meningsfull miljö för barn med funktionsvariation.

Läs mer om GTG Nordic här.

SDGF.png

Sv. Discgolfförbundet

På Svenska Discgolfförbundets årsmöte 2021 beslutades att discgolf ska bli en parasport. I enlighet med detta, har nu förbundet formulerat vilka kriterier de rekommenderar för olika typer av funktionsvariation. 

SDGF samarbetar med Spinndisc om Romles som ett pilotprojekt för certifiering av discgolf som parasport.

 

Läs mer om SDGF här.

funkis.png

Föreningen Funkisfamiljerna

Föreningen Funkisfamiljerna i Malmö kommer genom olika aktiviteter och samarbeten bli en viktig och välkommen kompis till oss. Tillsammans anordnar vi prova-på-tillfällen och andra events, för att utbyta erfarenheter och utveckla banan framåt.

 

Läs mer här.

romele gk.png

Romeleåsens Golfklubb

Utan Romeleåsens GKs otroliga engagemang och gästfrihet, hade vi inte varit där vi är. Tillsammans med golfklubben hittar vi synergier och samarbeten som gör att våra respektive golfsporter utvecklar varandra framåt!

 

Läs mer här.

MUC-favicon-styrelse.jpg

Malmö Ultimate

Malmö Ultimate är vår samarbetsförening om Romele Arena. Malmö Ultimate har ett prisbelönt program med systersporten Ultimate Frisbee mot barn och unga i socio-kulturellt och idrottssvaga områden – precis det arbete vi kommer fylla Romele Disc Golf Arena med framöver.

Privatpersoner:

Anders Persson · Camilla Jernberg · Christopher Overton · David Nilsson · Mattias Ahlgren · Mattias Nilsson · Mats Sandquist · Mimmi Fairbarn · Tommy Hansen · Tomas Burvall · Sten Sturefelt

Stort tack till alla företag, organisationer och privatpersoner för stödet till Romele Disc Golf Arena och Romele Funkisarena.

BARRIEREFREI_SCHOeCKL_119_c_Lupi_Spuma-2200x1240.jpg

Bli en av Romeles Vänner

Vår vision är att nå ut med discgolf till helt nya utövare. Här benöver vi din hjälp. Stötta oss så vi tillsammans kan göra discgolf tillgänglig för fler och helt nya utövare.

Kontakta gärna christopher@signaturediscgolf.com för mer information!

bottom of page