top of page
map.jpg

VÄLKOMMEN TILL ROMELE DISC GOLF ARENA

När anläggningen är klar kommer vi ha tre året-runt-öppna discgolfbanor samt en säsongsöppen bana som alla har olika svårighetsgrad och utmaning.

Äventyrsbanan och Parabanan är perfekta nybörjarbanor med lite kortare längd på hålen. De är även tillgänglighetsanpassade i olika grad. För närvarande är Äventyrsbanan öppen för spel. Vi räknar med att Parabanan är spelklar under sommaren 2024.

Skogsbanan är vår svåraste bana med två slingor: Naturslingan (vit tee) Tävlingsslingan (guldtee). För tillfället är endast guldslingan öppen för spel, Naturslingan öppnar preliminärt sommaren 2024.

Nattbanan öppnar 2024, där får du möjlighet att spela 18 elupplysta hål kvällstid.

Vår fjärde bana, Vinterbanan, öppnar i november då golfklubben stänger och är spelbar tills golfbanan öppnar igen i mars. Denna bana är nu stängd!

Betalning för spel på banorna sker endera via Swish (skyltar finns vid första tee på respektive bana) eller i shopen i golfklubbens klubbhus.

Swishnummer: 123 391 40 90

Vi erbjuder även årskort.

Romele Disc Golf Arena

OBS: BANAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD!

Detta betyder att somliga hål är nästan helt färdiga, andra har lite längre innan de är som vi vill att de ska vara. För att du ska få en så angenäm upplevelse som möjligt – klä dig efter den krävande skogsbana Romele Disc Golf Arena är.

 

Vi rekommenderar kraftiga och stabila skor, heltäckande klädsel och att du har en fylld vattenflaska.

​​​

SKOGSBANAN:

BANGUIDER

ÄVENTYRSBANAN: 

VINTERBANAN: 

Romeleåsens Golfklubb

Välkommen ut till oss på åsen och njut av en fantastisk bana och ett genuint klubbhus med egen shop och klassisk golfrestaurang. Enligt gästerna tillhör våra greener de bästa i Skåne – snabba, jämna och utmanande. Hål 8 ligger dessutom parkerad på listan över de 25 bästa i Sverige. Från 2022 har vi även en niohåls korthålsbana och en footgolfbana.

bottom of page